På Club Active hjälper vi våra medlemmar till livsstilsförändringar som bidrar till ett friskt och sunt liv.

Om Oss

Familjära Club Active startades 2013 i Åkersberga av Eva Dahlberg och Peter Nummert. Eva började arbeta som mental tränare och coach efter sina år med försäkringar. Efter en period fokuserad på viktminskningsprogram formades Club Active.
————

“Vi startade Club Active för att vi ville skapa en miljö där alla som tränar känner sig bekväma”.

EVA DAHLBERG • PETER NUMMERT

Vad erbjuder vi?

På Club Active arbetas det idag med att motivera medlemmarna till ett friskt och sunt liv med ett minimum av livsstilsproblem. Club Active ger idag medlemmarna tillgång till högkvalitativ utrustning för effektiv och rolig träning. Utrustning som till hög grad är digitaliserad vilket gör träningen och uppföljningen enkel och motiverande.

Vad är vår filosofi?

Grundtanken är att erbjuda träning som passar de flesta och med flexibla träningstider. Club Active har hjälpt många medlemmar med exempelvis ledproblem, övervikt, begynnande diabetes eller högt blodtryck till ett rikare och mer tillfredsställande liv, med kraftigt reducerade eller många gånger helt eliminerade problem. Många medlemmar har utvecklat styrka, kondition och hållning långt utöver sin ursprungliga ambition, som kanske bara var att må bra.

Välkommen in!

[powr-form-builder id="cea6416b_1545055032"]