WeDoHealth

WeDoHealth2017-09-14T22:30:19+00:00

Vi som driver WeDoHealth är Rikard och Malin och vi arbetar bl.a som personliga tränare och instruktörer på Club Active.

Facebook- wedohealth
Instagram- wedocrosstraining

Rikard Rengbrand
Personlig tränare
Tel: 0737080852
Mail: rengbrand@gmail.com

Jag bor och är uppvuxen i Åkersberga. Jag är utbildad hälsopedagog vilket har givit mig en bred kunskap inom träning, kost och hälsa i stort. Jag är certifierad personlig tränare, diplomerad massör, motionsledare och konditionstestledare.
Jag är erfaren och välbildad inom traditionellt gym, kroppsviktträning, rehab och sportspecifik träning. För att träning ska bli av så krävs motivation, motivation föds genom att du tycker om det du gör och tror på det. Det jag vill hjälpa dig med är att hitta det som just du tycker om och tror på.
”Den bästa träningen är den som blir av”

Malin Lind
Personlig tränare
073- 68 78 960
Mail: lindmalin@hotmail.se

Jag heter Malin och är ursprungligen från Norrtälje men bor nu i Åkersberga. Jag är utbildad hälsopedagog vilket är en bred utbildning som innefattar träning, kost, massage, stresshantering, samtalsmetodik och mycket mer. Jag är certifierad personlig tränare och kostrådgivare samt diplomerad massör och motionsledare.
Jag jobbar utifrån ett salutogent synsätt där jag vill stärka och främja det friska hos individen.
Under senare år har jag funnit ett stort intresse av kvinnor och träning och har fördjupat mig en del inom det. Under hela mitt arbetsliv har jag jobbat med människor i olika former och jag finner det otroligt givande och lärorikt. Med min breda utbildning så kan jag hjälpa dig att komma i balans med din träning och hälsa.
Min träningsfilosofi är att träning ett sätt att vara snäll mot sig själv och inte ett påtvingat
måste. De resultaten som visas i spegeln är en fantastisk bonus till de hälsoeffekter som
träning ger dig. Ett av mina favoritord är rörelseglädje då jag strävar efter att fysiskaktivitet
och glädje ska höra ihop.