Träningsresa till Portugal

[powr-form-builder id="cea6416b_1545055032"]

Club Active i samarbete med träningsresearrangören Spingtime erbjuder, exklusivt för dig som medlem, en oförglömlig träningsresa till Portugal.

Träninsresan äger rum 2-9 maj (lördag-lördag). Ta med träningskläder, badkläder, middagskläder och din träningsglöd! 7 nätter med halvpension där allt ingår bortsett från en lunch alt. en middag och alkoholhaltiga drycker.

På plats i Portugal möts du av personal från Club Active samt flera kunniga och inspirerande träningsinstruktörer, föreläsare och fantastiska faciliteter. Den 2 mil långa stranden ligger precis utanför hotellet och det är här vi börjar och avslutar våra dagar. På stranden finns också en Crossfitbur och den berömda Playa Plankan för utomhuspass.

På hotellet finns 3 olika träningssalar inkl gym och även en inomhus- och utomhuspool. Väder och vind kan givetvis variera men vädret kan jämföras med svensk sommar.

På programmet finns mellan 10 och 15 olika pass om dagen med lika stor variation. Att välja på finns löpning, yoga, dans, styrka/rörlighetspass, stavgång, x-fit, fighting och fyspass.

Resan omfattar resa, boende 7 nätter med halvpension* samt alla träningspass och föreläsningar.
Pris 11 950 kr. Som medlem på Club Active har du en rabatt på 750 kr om du bokar resan senaste 31 Januari.
Kontaka oss för rabattkod.

Anmälningsavgiften är 1500:- / person.
Barn 6 – 12 år Pris: 4995:-

Boka resan här

För ytterligare detaljer om resan läs mer på Springtimes hemsida.

*Halvpension = frukost och valfritt lunch eller middag varje dag (alkoholhaltiga drycker betalas separat).

Yogapass i Portugal

2015-01-18T15:16:14+01:00