Storytelling 2018-01-13T16:54:17+00:00

Vårt Team

Club Active med Eva, hennes familj och personal arbetar idag med att motivera medlemmarna till ett friskt och sunt liv med ett minimum av livsstilsproblem.

PETER
PETER
Peter jobbar mest “Backoffice” med administration och att hålla igång all teknik på Club Active.
Peter arbetar normal arbetstid som system och flygsäkerhetsingenjör. Dessutom går ett antal timmar åt som fritidspolitiker i kommunen med fokus på skolan.
EVA
EVA
Eva äger och driver Club Active, hon är PT, lic. Mental tränare och nu snart färdig lic. Medicinsk personlig tränare.
Eva coachar medlemmar i stresshantering, viktminskning, personligt träning och brinner för att skapa ett friskare samhälle genom fysisk och mental träning.
LISA
LISA
Lisa går sista året på gymnasiet och jobbar ett antal timmar i receptionen samt som instruktör för gruppträning och spinning.
CARINA
CARINA
Carina jobbar ett antal timmar i veckan som licensierad lchf-kostrådgivare och instruktör, bl.a Pink Gloves, där hon har stor nytta av sin Thai boxning. Hon gör också fransar då hon håller till på andra våningen på Club Active.
WILLIAM
WILLIAM
William jobbar ett antal timmar i veckan som instruktör, ofta i ”small groups” och Pink Gloves.

Vardagar pluggar William till att utveckla elektroniska läromedel och e-kurser.

SASHA
SASHA
Sasha jobbar som värdinna och ser till att alla mår bra på Club Active.

Om Oss

Familjära Club Active startades 2013 i Åkersberga av Eva Dahlberg. Eva började arbeta som mental tränare och coach efter sina år med försäkringar. Efter en period fokuserad på viktminskningsprogram formades Club Active. 

Club Active med Eva, hennes familj och personal arbetar idag med att motivera medlemmarna till ett friskt och sunt liv med ett minimum av livsstilsproblem. Club Active ger idag medlemmarna tillgång till högkvalitativ utrustning för effektiv och rolig träning. Utrustning som till hög grad är digitaliserad vilket gör träningen och uppföljningen enkel och motiverande. Grundtanken är att erbjuda träning som passar de flesta och med flexibla träningstider. Club Active har hjälpt många medlemmar med exempelvis ledproblem, övervikt, begynnande diabetes eller högt blodtryck till ett rikare och mer tillfredsställande liv, med kraftigt reducerade eller många gånger helt eliminerade problem. Många medlemmar har utvecklat styrka, kondition och hållning långt utöver sin ursprungliga ambition, som kanske bara var att må bra.

“Vi grundade Club Active för att vi ville skapa en bekväm miljö för alla som tränar”.

PETER NUMMERT • EVA DAHLBERG
JAG VILL VETA MER