Pink Gloves Boxing för tjejer2018-07-30T12:37:38+00:00

Vi är glada och stolta över att Club active som en av få träningsanläggningar i Sverige har möjligheten att erbjuda Pink Gloves Boxing. Boxning för tjejer PT i small Groups – Ett koncept utöver det vanliga

Pink Gloves Boxing för tjejer

Pink Gloves Boxing är ”Small group training” där du får tillgång till boxningens effektiva och roliga träning och utan att behöva sparras mot någon eller riskera att bli slagen. PGB lägger stor vikt vid att ständigt finslipa din boxningsteknik och terminssystemet låter dig möta nya tekniker och ställas inför komplexare kombinationer allt eftersom dina färdigheter utvecklas. Redan termin 2 är vi redo för The 49 moves Challenge Coin Combo. Det är en fantastisk känsla att få uppleva sin egen utveckling genom att klara av något man tidigare ansett vara långt bortom möjligheternas gräns.

En av faktorerna till den höga kvalitén, och att varje deltagare åstadkommer en så kraftig utveckling, är att varje grupp endast består av 12 deltagare. Gruppens deltagare är dem samma hela terminen. Den teamkänsla och gemenskap som uppstår hjälper dig att känna trygghet att utvecklas och får dig att längta till varje träning. Du prioriterar dessa träningspass i din vardag och får på så sätt en enormt god kontinuitet i din träning.

Passens uppbyggnad

  1. Varje pass inleds med en allmän uppvärmning av kroppen som gör dig redo för träningens utmaningar.
  2. Därefter får du utveckla din boxningsteknik under den specifika uppvärmningen. Tränaren har förberett en teknik eller en kombination som du får möjlighet att träna på under hela passet.
  3. Efter den specifika uppvärmningen kommer stationsträningen där två deltagare peppar varandra på de fem olika stationerna. På fotarbetesstationen tränar du upp ditt fotarbete och får samtidigt konditionsträning. Genom skuggboxning får du finslipa och utveckla din boxningsteknik. I prizefighten får du träna din teknik mot mitsar som hålls av instruktören